ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ

 

Υπέρηχοι Υψηλής ευκρίνειας

Είναι Υπέρηχοι που χρησιμοποιούν υψίσυχνες κεφαλές με σκοπό να ανιχνεύουν μικρές βλάβες και να καταγράφουν εύκολα τα χαρακτηριστικά τους.

Ψηφιακή Μαστογραφία με τομοσύνθεση

Η τρισδιάστατη Ψηφιακή Μαστογραφία απο τα πρώτα εγκατεστημένα συστήματα στην Ελλάδα επιτρέπει την ανίχνευση μικρών καρκίνων που κρύβονται συχνά σε γυναίκες με πυκνούς Μαστούς.

Ελαστογραφία Μαστού

Είναι η τεχνική που σε συνδυασμό με την εικόνα υψηλής ευκρίνειας μας βοηθά να ξεχωρίσουμε αν μία βλάβη είναι σκληρή συνεπώς ύποπτη και χρειάζεται βιοψία η μαλακή και συνεπώς καλοήθης που χρειάζεται επανεξέταση μετά από 6μηνο.

Τρισδιάστατη (3D) υπέρηχοι μαστού

Χρησιμοποιούνται με δύο μορφές. Τους Αυτόματους (ABVS) που γίνονται συμπληρωματικά στην προληπτική Ψηφιακή Μαστογραφία σε γυναίκες με πυκνούς Μαστούς και αυτούς με το χέρι που γίνονται με ειδική 3D κεφαλή υπερήχων για χαρακτηρισμό ενός ευρήματος.

Βιοψία Μαστού

Γίνονται και οι τρεις τύποι βιοψίας Μαστού.Κυτταρολογική με λεπτή βελόνη (FNA,)ιστολογική με κόπτουσα βελόνη(core biopsy) και στερεοτακτική με το ειδικό σύστημα βιοψίας Afirm.

Ενδιαφέρον περιστατικό

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque commodo nec turpis nec cursus. Sed vestibulum ligula arcu, sit amet pellentesque lorem bibendum vitae. Integer eget lectus nibh. Aliquam vulputate fermentum neque eu facilisis. Aenean faucibus urna erat, in dictum elit mollis et. Sed dictum pellentesque varius. Proin gravida accumsan mauris, eget vestibulum sapien cursus eget. Maecenas lobortis quam et dolor feugiat interdum.

Το κέντρο

Το Κέντρο του ακτινοδιαγνωστή Σπύρου Λαζάρου είναι ένας one stop diagnosis χώρος που χρησιμοποιεί την πλέον καινοτόμο τεχνολογία σήμερα στο πεδίο της Πρόληψης και της Διάγνωσης των Παθήσεων του Μαστού και της Οστεοπόρωσης

Επικοινωνία

 
 

Κλείσε Ραντεβού