• ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
    ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Ραντεβού

Οι ετήσιοι προληπτικοί έλεγχοι σας με Ψηφιακή Μαστογραφία θα ήταν σκόπιμο να προγραμματίζονται τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα για να βρεθεί το κατάλληλο ραντεβού. Αντίθετα οι έκτακτες εξετάσεις, συνήθως Υπέρηχοι, γίνονται το επόμενο 48ωρο.

Επίσκεψη

Το Κέντρο μας βρίσκεται δίπλα στο Χίλτον στη γωνιακή πολυκατοικία της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο 48, στη γωνία με τη

Χατζηγιάννη Μέξη. Φέρετε μαζί σας παραπεμπτικά αν υπάρχουν και όλες τις εξετάσεις που έχετε κάνει πρόσφατα.

Εξέταση

Η Μαστογραφία γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τρισδιάστατο Ψηφιακό Μαστογράφο στον κόσμο. Σε όλες τις εξετάσεις χρησιμοποιείται η τεχνική Τομοσύνθεσης της Hologic, που έχει δοκιμαστεί παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητα της.

Διάγνωση

Με την ολοκλήρωση εξέτασης γίνεται η ανάλυση των εικόνων σε συνδυασμό με το ιστορικό και ακολουθεί η προσωπική σας ενημέρωση για το αποτέλεσμα το οποιο παραδίδετε τυπωμένο για να το μεταφέρετε στο Μαστολόγο γιατρό σας.

 

 

"Με σεβασμό στη μοναδικότητα & τη διαφορετικότητα κάθε γυναίκας"

- Σπύρος Λαζάρου.

Πολύπειρη Επιστημονική Ομάδα - Καινοτόμα Τεχνολογία

'Ενα εξειδικευμένο Κέντρο διάγνωσης με θέμα την απεικόνιση του Μαστού και την μέτρηση της Οστεοπόρωσης ξεχωρίζει από την Πολύπειρη Επιστημονική Ομάδα που διαθέτει και την Καινοτόμα Τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Η προσωπική μου πείρα των τελευταίων 25 χρόνων στη διάγνωση των παθήσεων του Μαστού και την Οστεοπόρωση χτίστηκε από τη μελέτη γυναικών όχι μονο στον προσωπικό μου χώρο εργασίας, αλλά και με τη συμμετοχή μου σε Κέντρα Μαστού και σε Ιδιωτικά και Δημόσια Νοσοκομεία, ενώ συμμετείχα στη δημιουργία ορισμένων εξαυτών. Προϋπόθεση κάθε επιλογής μου ήταν να διαθέτουν πάντα οι χώροι αυτοί την πλέον καινοτόμα Τεχνολογία. Οι συνεργάτες μου δοκιμάζονται σε αυτήν και ποτέ σε κάτι λιγότερο.
.

Image Sample

Πολύπειρη Επιστημονική Ομάδα

Το να δημιουργήσεις μια ομάδα σε ένα χώρο εργασίας είναι κάθε άλλο παρά εύκολο. Στηρίχθηκα σε ανθρώπους που πίστευα ότι έχουν, εκτός από γνώσεις και πείρα, υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη....

 

Περισσότερα

Καινοτόμα Τεχνολογία

Ο εξοπλισμός του Κέντρου μας είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού και της Οστεοπόρωσης.

 

Περισσότερα

Image Sample

H ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ - ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

 

ΕΞΕΤΑΣΗ

Ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος πρέπει να ξεκινά σε ηλικία 40 ετών και να γίνεται συστηματικά κάθε ένα με ενάμιση χρόνο μέχρι τα 65. Απο τα 65 έως τα 75 συνεχίζεται ο έλεγχος καθε 2 χρόνια.

 

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ

Από την ηλικία των 40 η επανεξέταση με μαστογραφία θα πρέπει να γίνεται κάθε κάθε ένα με ενάμιση χρόνο. Μέχρι την εμμηνόπαυση, όπου τα μεσοδιαστήματα των προληπτικών ελέγχων πρέπει να είναι πιο σύντομα.

 

ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ

Με την αυτοεξέταση μαθαίνουμε το στήθος μας, έτσι ώστε σε οποιοδήποτε μεταβολή του, συγκριτικά πάντα, να απευθυνθούμε έγκαιρα σε έναν ειδικό για την περαιτέρω διερεύνησή της. 

 

Το κέντρο

Το Κέντρο του ακτινοδιαγνωστή Σπύρου Λαζάρου είναι ένας one stop diagnosis χώρος που χρησιμοποιεί την πλέον καινοτόμο τεχνολογία σήμερα στο πεδίο της Πρόληψης και της Διάγνωσης των Παθήσεων του Μαστού και της Οστεοπόρωσης

Επικοινωνία

 
 

Κλείσε Ραντεβού