ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ

 

" Τηλε-Μαστογραφία είναι η Ιατρική Εμπειρογνωμοσύνη διαθέσιμη σε όλους ανεξάρτητα από την τοποθεσία του ασθενή. "

 

Το Κέντρο Διάγνωσης Παθήσεων Μαστού και Οστεοπόρωσης παρέχει τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες συμβουλευτικής διάγνωσης σε 2 Μονάδες Μαστογραφίας της επαρχίας .

Η ανάγκη διπλού διαβάσματος ανεξάρτητα από 2 ακτινοδιαγνωστές μαστού μιας προληπτικής Μαστογραφίας εξασφαλίζει την μείωση της πιθανότητας κακής διάγνωσης και λάθους.

Η ομάδα του Κέντρου μας κάνει το 2ο διάβασμα στις παραπάνω μαστογραφίες διαθέτοντας την μεγάλη διαγνωστική της εμπειρία στην λήψη αποφάσεων για επίλυση προβλημάτων του Μαστού που χρειάζονται σωστή καθοδήγηση.

Ο ακτινοδιαγνωστής ματογραφιών στην επαρχία έχει την δυνατότητα να υποστηριχτεί από έναν έμπειρο συνάδελφο του στο Κέντρο για τις επόμενες εξετάσεις που χρειάζεται να κάνει και ποια σημεία πρέπει να διερευνήσει για να είναι πλέον ακριβής η διάγνωση του.

Σε όλη την διαδικασία τηλεδιάγνωσης λαμβάνεται υπόψιν το ισχύον νομικό πλαίσιο διασφάλισης προσωπικών δεδομένων των ασθενών. 

 

 

Το κέντρο

Το Κέντρο του ακτινοδιαγνωστή Σπύρου Λαζάρου είναι ένας one stop diagnosis χώρος που χρησιμοποιεί την πλέον καινοτόμο τεχνολογία σήμερα στο πεδίο της Πρόληψης και της Διάγνωσης των Παθήσεων του Μαστού και της Οστεοπόρωσης

Επικοινωνία

 
 

Κλείσε Ραντεβού