ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

Οσφυικής μοίρας

Η μέτρηση της οστικής πυκνότητας στην Οσφυική μοίρα της Σπονδυλικής Στήλης είναι η βασικότερη εξέταση που επιτρέπει την οποιαδήποτε μικρή μεταβολή παρατηρείται μετά από θεραπεία.Το σύστημα μας επιτρέπει χωρίς μετακίνηση της εξεταζόμενης την εκτίμηση σε θέση profile.

Ισχίου

Η μέτρηση οστικής πυκνότητας στα ισχία είναι η πλέον ακριβής θέση εκτίμησης της. Με τον υπολογισμό του FRAX SCORE που είναι ενσωματωμένο στην εξέταση επιτρέπεται η καλύτερη λήψη θεραπευτικών αποφάσεων.

Ολόσωμη μελέτη σύστασης σώματος

Η καταγραφή σε χρωματικούς χάρτες της κατανομής του λίπους,του οστού και του μυικού ιστού επιτρέπει την λήψη αποφάσεων σε καταστάσεις που μεταβάλουν την σύσταση του σώματος μας.

Εκτίμηση Οστεοπορωτικού Κατάγματος Με Αυτόματη Μορφομετρία

Η ανίχνευση ενός οστεοπορώτικου κατάγματος με αυτόματη μέτρηση του ύψους και της μορφής των σπονδύλων ,επιτρέπει την διάγνωση της οστεοπόρωσης στα περιστατικά που η οστική πυκνότητα δεν έχει ακόμα επηρεασθεί.

Ανίχνευση ασβεστώσεων αορτής

Κατα την διάρκεια μελέτης με μορφομετρία της σπονδυλικής στήλης είναι δυνατή η καταγραφή της έκτασης ασβεστοποίησης τών τοιχωμάτων της κοιλιακής Αορτής.Εκτιμάται το ρίσκο σε καρδιαγγειακό επεισόδιο που είναι αυξημένο σε αυξημένη ασβεστοποίηση τών τοιχωμάτων της Αορτής.

Ενδιαφέρον περιστατικό

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque commodo nec turpis nec cursus. Sed vestibulum ligula arcu, sit amet pellentesque lorem bibendum vitae. Integer eget lectus nibh. Aliquam vulputate fermentum neque eu facilisis. Aenean faucibus urna erat, in dictum elit mollis et. Sed dictum pellentesque varius. Proin gravida accumsan mauris, eget vestibulum sapien cursus eget. Maecenas lobortis quam et dolor feugiat interdum.

Το κέντρο

Το Κέντρο του ακτινοδιαγνωστή Σπύρου Λαζάρου είναι ένας one stop diagnosis χώρος που χρησιμοποιεί την πλέον καινοτόμο τεχνολογία σήμερα στο πεδίο της Πρόληψης και της Διάγνωσης των Παθήσεων του Μαστού και της Οστεοπόρωσης

Επικοινωνία

 
 

Κλείσε Ραντεβού