ΛΟΙΠΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Υπέρηχος θυρεοειδούς με ελαστογραφία

Η ανίχνευση ενός υποηχωγενούς ύποπτου όζου σε μία εξέταση θυρεοειδούς πολλές φορές οδηγεί σε βιοψία με λεπτή βελόνη για κυτταρολογική ταυτοποίηση του. Η μελέτη της ελαστικότητας του όζου επιτρέπει τον διαχωρισμό των όζων που πρέπει να υποβληθούν σε βιοψία.

Ελαστογραφία Ήπατος

Η ποσοτική εκτίμηση σε μονάδες kilopascal της ελαστικότητας του ηπατικού παρεγχύματος επιτρέπει την σταδιοποίηση της ίνωσης που παρατηρείται σε κίρρωση του ήπατος και την παρακολούθηση της απάντησης σε θεραπείες που εφαρμόζονται για αυτήν.

Υπέρηχοι Συμπαγών Οργάνων Κοιλίας

Η μελέτη του ήπατος ,του παγκρέατος του σπληνός και τών νεφρών και επινεφριδίων γίνεται με τις υψηλής ευκρίνειας κεφαλές που χρησιμοποιούνται και για τον μαστό επιτρέποντας την ανίχνευση και τον χαρακτηρισμό τών πιο μικρών παρεγχυματικών βλαβών.Η ελαστογραφία και χρήση ειδικών υπερταχείων τεχνικών έγχρωμου Doppler διευκολύνει τόν χαρακτηρισμό τους.

Ενδοκολπικοί υπέρηχοι

Χρησιμοποιούνται κύρια για έλεγχο πάχυνσης ενδομητρίου σε γυναίκες που είναι σε αγωγή με ταμοξιφαίνη αλλά και σαν screening μέθοδος για τον καρκίνο των ωοθηκών.

Ενδιαφέρον περιστατικό

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque commodo nec turpis nec cursus. Sed vestibulum ligula arcu, sit amet pellentesque lorem bibendum vitae. Integer eget lectus nibh. Aliquam vulputate fermentum neque eu facilisis. Aenean faucibus urna erat, in dictum elit mollis et. Sed dictum pellentesque varius. Proin gravida accumsan mauris, eget vestibulum sapien cursus eget. Maecenas lobortis quam et dolor feugiat interdum.

Το κέντρο

Το Κέντρο του ακτινοδιαγνωστή Σπύρου Λαζάρου είναι ένας one stop diagnosis χώρος που χρησιμοποιεί την πλέον καινοτόμο τεχνολογία σήμερα στο πεδίο της Πρόληψης και της Διάγνωσης των Παθήσεων του Μαστού και της Οστεοπόρωσης

Επικοινωνία

 
 

Κλείσε Ραντεβού